Știrea zilei

Andrei Năstase: „Acest miliard de euro nu va veni dacă nu ne vom asuma, prin vot, un parcurs european pentru comunitățile noastre” | VIDEO

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei din partea blocului ACUM, Andrei Năstase, garantează expertiză și finanțare serioasă din România și Europa în cazul în care va câștiga fotoliu de primar. Năstase spune că în afară de el, alt candidat la primărie nu are acces la resursele pe care le are blocul ”ACUM”.

Andrei Năstase a vorbit despre prioritățile sale în cazul în care va deveni primar al capitalei. Năstase a declarat că dacă va ajunge la cârma primăriei, în următorii ani am putea primi din partea Uniunii Europene aproape un miliard de euro, bani care ne vor putea ajuta să ducem o viață mai bună în țara noastră.

Acest miliard de euro, dragii mei prieteni nu va veni dacă nu ne vom asuma prin vot un parcurs european pentru comunitățile noastre și pentru întreaga țară. Nu ezitați, putem trăi așa cum trăiesc ceilalți europeni, a declarat ANDREI NĂSTASE, candidat la funcția de primar al capitalei, Blocul ”ACUM”

Alături de Năstase a fost și prim-ministrul Maia Sandu, dar și alți colegi din blocul ”ACUM”. În discursul său, Sandu a declarat că Chișinăul se confruntă cu probleme enorme și a îndemnat oamenii să iasă la vot, deoarece de votul cetățenilor depinde dacă schimbările începute de noul Guvern vor fi duse până la capăt.

Prin alegerea corectă, prin votul dumneavoastră veți putea face curățenia în primării și consilii.  Niciun Guvern, oricât de curajos, bine intenționat și reformator ar fi fără un Chișinău bine administrat nu ar avea sorți de izbândă, a declarat MAIA SANDU, prim-ministrul R.M

Precizăm că pentru funcția de primar general al capitalei concurează 17 candidați, desemnați de 16 partide politice și un bloc electoral.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

LIVE | Declarații de presă ale deputatului PP „ȘOR”, Denis Ulanov, cu tema „Incompetență sau rea intenție? Procedura de angajare a răspunderii, în contradicție flagrantă cu hotărârea Curții Constituționale”