Știrea zilei

Andrei Năstase a mulțumit tuturor celor care au ajuns astăzi la secțiile de votare | VIDEO

Andrei Năstase, candidatul din partea blocului ACUM la funcția de primar al capitalei, însoțit de colega sa din Blocul ACUM, premierul Maia Sandu a ieșit în fața susținătorilor și a camerelor de luat vederi exact la ora 21:00. El a mulțumit tuturor celor care au ajuns astăzi la secțiile de votare. Alegerile locale generale și cele parlamentare noi în 4 circumscripții sau desfășurat în condiții bune și fără încălcări grave, au declarat liderii Blocului Acum, Maia Sandu și Andrei Năstase.

Aceste alegeri, poate cele mai importante din ultimii ani s-au derulat în condiții, zic eu, mult mai bune decât cele de până acum fără incidente semnificative și flagrante. Cu toate acestea, nu au lipsit manipularea, intoxicarea opiniei publice cu știri false, denigrări și atacuri murdare venite din interiorul și din exteriorul țării.

Vă rog să avem răbdare, să numărăm voturile cu mare, mare atenție și să fim foarte concentrați în orele care urmează. Trebuie să ducem până la capăt un lucru bine-făcut și în acest moment orice fel de estimare a rezultatului acestor alegeri este inoportun. Va fi bine.

După atâta rău va fi și bine pentru Chișinău și pentru oameni lui, pentru viitorul european și democratic al Republicii Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Viorel Morari: Mai mulți deputați socialiști urmau să rămână fără imunitate | VIDEO Update

Patru deputați socialiști vizați în dosarul privind finanțarea Partidului Socialiștilor din surse externe ar fi …