Știrea zilei

Anchetatorii au dezvăluit numele persoanei care l-a asasinat pe interpretul rus Mihail Krug

Peste 17 ani de la cazul care a șocat întreaga Rusie, anchetatorii au dezvăluit numele persoanei care l-a asasinat pe interpretul rus Mihail Krug, scrie Sputnik.md.

Interpretul rus Mihail Krug a fost asasinat de membrul grupării criminale “Lupii din Tver” Dmitri Veselov, a anunțat Comitetul de Investigații al Rusiei.

Cunoscutul autor și cântăreț de chanson rusesc Mihail Krug (numele adevărat Mihail Vorobiov) a fost asasinat în casa lui din Tver în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie 2002. În acea clipă, cu el se afla soția, soacra și copiii. Doi criminali au pătruns la etajul trei și au început să o bată pe soacra sa. Mihail și soția lui au venit la auzul strigătelor după care criminalii au tras în artist.

Până în prezent dosarul acestui asasinat a fost unul din cele mai de rezonanță dosare rămase nerezolvate din Rusia contemporană. Peste 17 ani, Comisia de Investigații a decis reluarea cazului.

“În urma unor acțiuni de investigații, efectuate cu niște complici și martori ai crimei, s-a reușit restabilirea în cele mai mici detalii tabloul asasinatului”, se spune în comunicatul instituției.

Noile informații au fost dezvăluite de niște membri ai grupării criminale “Lupii din Tver”, Alexander Agheev și Alexander Osipov, condamnați pe viață pentru diverse fapte.

“Agheev a depus mărturii, împreună cu alți membri ai grupării conduse de Dmitri Veselov, asupra casei lui Mihail Krug. În același timp, el a specificat că nu se intenționa omorul interpretului”, specifică Comitetul de Investigații.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Trump acuză OMS că a devenit „marioneta Chinei”

Preşedintele american Donald Trump a acuzat Organizaţia Mondială a Sănătăţii că este o „marionetă a …