Știrea zilei

Anastasia Barbă va participa la concursul „Slaveanskii Bazar” din Belarus, grație deputatului Ilan Șor | VIDEO

Una dintre finalistele proiectului „Zviozdnâi ceas” de la postul nostru de televiziune va pleca la Concursul Internațional „Slaveanskii Bazar” din Belarus. Și asta grație deputatului Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, care a susținut-o financiar.

Competiția muzicală va începe în curând, timp în care Anastasia Barbă nu-și vede capul de repetiții. Pentru o prestație de excepție, fata petrece ore în șir făcând canto. La una dintre repetiții a mers și echipa noastră de filmare.

Repetiții, repetiții și iar repetiții. Așa arată fiecare zi a Anastasiei, înainte de marea competiție de la „Slaveanskii Bazar”. Până a ajunge aici, fata a muncit foarte mult. De la vârsta de 4 ani a mers la dansuri, iar din clasa întâi a început să cânte în corul școlii. Acum, mica interpretă se poate lăuda cu zeci de premii aduse de la diferite concursuri naționale și internaționale.

„Am participat la multe concursuri, naționale, internaționale. Ca de exemplu în Bulgaria – ”STARS OF THE WORLD”, unde am luat Grand Prix-ul, ”Звездный Час”, ”Constelația talentelor”, „Nova Latinitas”, ”Două inimi gemene”…”

La concursul ”Звездный Час” de la postul nostru de televiziune, ea a urcat pe podium, ocupând locul trei. Anastasia a concurat cu peste 60 de tinere talente din toată țara, competiția fiind una strânsă, iar premirul cel mare pe măsură – o călătorie la renumitul parc de distracții din Paris DisneyLand.

Darorită vocii sale deosebite, perseverenței și dorinței mari de a câștiga, fata s-a numărat printre învingători. Asta a motivat-o și mai mult.

După 4 ani de încercări nereușite, Anastasia a fost selectată pentru a reprezenta Moldova la prestigiosul Concurs Internațional de muzică „Slaveansk Bazar”, categoria copii. Visul ei însă, era la un pas de a se spulbera.

Familia ei nu avea banii necesari pentru participare. După ce au bătut la mai multe uși, una i-a fost deschisă. Fără nicio ezitare, liderul Partidului ”ȘOR”, deputatul Ilan Șor a ajutat-o.

„Mama a apelat la ajutorul mai multor oameni, a căutat sponsori, dar nimeni așa și nu ne răspundea fără echivoc și nici n-au ajutat. Din fericire, visul meu se va îndeplini, pentru că Ilan Șor m-a ajutat financiar, fapt pentru care îi mulțumesc enorm.”

La Vitebsk, Anastasia va interpreta două piese – „Dorul”- de Doina Sulac și „Recenka” din repertoriul legendarei interprete ruse Ala Pugaciova. În acest an, la competiție vor participa aproximativ 25 de copii din peste 20 de țări. Concursul va avea loc în perioada 6 – 12 iulie.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în Moldova: Încă 4 persoane au decedat din cauza virusului | VIDEO

Încă 4 persoane au decedat din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore. Astfel, bilanțul …