Știrea zilei

Alianța nu i-a unit până la capăt: Năstase îl acuză pe Ceban de toate relele | VIDEO

Chiar dacă sunt colegi de alianță, acuzațiile dintre deputații din majoritatea parlamentară nu contenesc. Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, spune că mandatul de primar câștigat de el la alegerile locale din Chișinău, a fost anulat din cauza socialistului Ion Ceban, care a fost candidatul Socialiștilor. Ion Ceban nu a răspuns la telefon și nici la mesajul trimis de noi pentru a comenta acuzațiile.

Declarațiile lui Năstase au fost făcute în cadrul briefingului cu presă cu ocazia semnării memorandumului de colaborare între MAI și primăria Chișinău. El a spus că este primarul ales al capitalei și că s-a angajat să soluționeze problemele chișinăuienilor.

De asemenea, Năstase a declarat că mandatul de primar al capitalei i-a fost declarat nul la comanda lui Ion Ceban.

ANDREI NĂSTASE, ministrul Afacerilor Interne: „Bineînțeles, cunoaștem cum s-a produs acest lucru. La solicitarea contracandidatului meu Ivan Ceban, justiția lui Plahotniuc a făcut ceea ce a trebuit să facă.”

Amintim că Andrei Năstase a câștigat fotoliul de primar al capitalei în turul doi al alegerilor pentru Primăria Chișinău din 3 iunie 2018. Ulterior, Judecătoria Centru a invalidat mandatul lui Năstase, în urma unui recurs al Partidului Socialiștilor, care l-a acuzat pe acesta de agitație electorală în ziua turului II.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Un socialist îi numește hoți pe eventualii parteneri de coaliție. Tauber: Dodon și-a trădat propriul partid | VIDEO

Dodon și-a trădat propriul partid. Declarația a fost făcut de deputatul din partea Partidului Politic …