Știrea zilei

Alexandru Slusari: „Dodon nu știe ce de făcut și de dragul propriilor interese blochează activitatea organului suprem legislativ” | VIDEO

Parlamentul nu se va întruni în ședință în această săptămână, susține vicepreședintele parlamentului, Alexandru Slusari.

Potrivit lui, solicitarea ar fi venit din partea mai multor deputați, fără a fi menționată cauza. Este reprobabil ceea ce se întâmplă, spune Slusari, deoarece săptămâna aceasta urmau să fie dezbătute proiecte de legi importante pentru medici și agricultori. Trebuia audiat ministru apărării, iar Platforma DA urma să propună votarea comisiei de anchetă privind investigarea actelor de corupție și îmbogățirea ilicită a lui Igor Dodon.

„Se vede că Parlamentul este paralizat de frica lui Dodon. El nu știe ce de făcut și de dragul propriilor interese meschine blochează activitatea forului suprem legislativ.” a mai declarat Slusari.

Contactat de noi, serviciul de presă al Parlamentului ne-a declarat că nu știe nimic despre anularea ședinței din această săptămână, declarând că nici Biroul permanent nu a fost amânat. Purtătorul de cuvânt al președintelui nu ne-a răspuns la telefon pentru un comentariu.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Coronavirusul a furat încă două vieți. Doi bărbați din Ialoveni și Drochia au decedat

În Republica Moldova au fost înregistrate încă două decese în rândul pacienților infectați cu noul …