Știrea zilei

Alertă de călătorie: Accesul moldovenilor în Bulgaria, interzis

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria a emis o alertă de călătorie prin care informează că, în conformitate cu ordinul Ministerului Sănătății al Bulgariei, intrarea în această țară a cetățenilor statelor terțe, inclusiv ai Republicii Moldova, este interzisă până la 15 iulie 2020, inclusiv în scop de tranzit, scrie moldpres.md

Potrivit sursei citate, autoritățile bulgare examinează cu titlu de excepție solicitările de intrare sau tranzitare a Bulgariei pentru persoanele aflate în situație umanitară dificilă. Informația respectivă urmează a fi comunicată ambasadei la adresa de e-mail: sofia@mfa.gov.md pentru a fi transmisă pentru examinare autorităților bulgare.

În cazuri excepționale, accidente cu victime, decese și calamități naturale, cetățenii Republicii Moldova pot apela la numărul de telefon +359 877819314 sau vor scrie la adresa de e-mail: sofia@mfa.gov.md.

În Bulgaria, trendul de răspândire a COVID-19 este în creștere, țara fiind inclusă în zona galbenă de infectare cu noul tip de virus.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Case și beciuri inundate. Ploaia din această noapte a făcut ravagii în mai multe localități din țară

Ploaia din noaptea trecută a făcut ravagii în mai multe regiuni din țară, precum localitățile …