Știrea zilei

Air Moldova anunță că ia măsuri sporite de securitate în legătură cu coronavirusul

Compania Aeriană Air Moldova a anunțat că sporește măsurile de protecție a călătorilor și membrilor echipajelor sale ținând cont de intensificarea cazurilor de infectare cu virusul COVID-19 la nivel mondial.

În acest sens, în scopul prevenirii și diminuării riscurilor de răspândire a virusului sunt întreprinse măsuri suplimentare de protecţie la toate zborurile și toate cursele operate de companie.

Se intensifică și se înăspresc procedurile de curățare și dezinfectare a suprafețelor din aeronavă, acestea fiind supuse unei prelucrări după fiecare zbor.

Toți membrii echipajelor, la toate cursele operate de compania Air Moldova vor purta măşti, iar la necesitate mănuşi de unică folosinţă.

În cazul manifestării simptomelor de boală vă îndemnăm să apelaţi la însoţitorii de bord pentru a primi o mască.

Air Moldova vine cu rugămintea către pasageri de a fi înţelegători şi a acorda o atenţie sporită instrucţiunilor echipajului. Însoţitorii de bord fiind pregătiţi pentru a oferi toată asistenţa necesară pe durata zborului.

Pasagerii care revin în țară și prezintă simptomele bolii, sunt rugaţi să contacteze de urgență Agenția Națională de Sănătate Publică, tel.: 080012300.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …