Știrea zilei

ACUM a refuzat invitația PSRM. Socialiștii spun că vor convoca organele de conducere ale partidului VIDEO | UPDATE

Deputații blocului „ACUM” au refuzat să meargă astăzi la sediul PSRM pentru a începe discuțiile cu socialiștii, privind formarea unei majorități parlamentare, în urma invitației pe care le-au lansat-o ieri, cei din Partidul Socialiștilor. În contextul refuzului primit din partea blocului ACUM, socialiștii spun că vor convoca organele de conducere ale partidului, care vor decide următoarele acțiuni.

Motivul invocat este că reprezentanții blocului electoral nu vor negocia votul cetățenilor și viitorul țării și nu vor intra în coaliție cu vreun partid care a acces în Parlament.

Liderii blocului electoral „ACUM” au amintit despre un angajament semnat de ei înainte de alegeri.

Ca reacție, Partidul Socialiștilor susține că refuzul blocului ACUM cu privire la inițierea negocierilor pentru formarea unei majorități parlamentare poate fi catalogat drept „politica struțului”.

Amintim că reprezentanții blocului „ACUM Platforma DA și PAS” au anunțat astăzi că nu acceptă invitația PSRM la discuții despre formarea unei eventuale majorități parlamentare. De asemenea, anterior, ei au refuzat și invitația PDM la discuții.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Tot mai mulți primari aderă la Partidul Politic „ȘOR”. Ilan Șor: Putem să renaștem țara. Și cu siguranță o vom face | VIDEO

Echipa partidului Politic ”ȘOR” își mărește rândurile. În ultimele săptămâni, 16 primari și mai mulți …