Știrea zilei

Accident violent în capitală cu implicarea a două mașini. Ambulanța și poliția, la fața locului | VIDEO

În accidentul produs azi pe strada Trandafirilor din capitală au fost implicate două mașini. Unul dintre conducătorii auto consumase alcool înainte de a urca la volan.

Pentru a afla mai multe detalii, ZUGO a contactat ofițera de presă a Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati. Ea ne-a comunicat că oamenii legii au fost sesizați la ora 11:25, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere.

„Polițiștii au stabilit că șoferul de 34 de ani a unui automobil de model Mercedes a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în bordură, după care a fost proiectat într-o mașină Hyndai, condusă de o șoferiță de 58 de ani care staționa la semafor”, ne-a spus ofițera.

Așadar, urmare a testării cu aparatul dragher s-a constatat că primul șofer menționat avea în aerul expirat o concentrație de 0,63 de alcool. Drept urmare, pe cazul dat a fost inițiată o anchetă, astfel – pentru comiterea acidentului – șoferul riscă șase puncte de penalizare și 1500 de lei amendă. Pentru faptul că a urcat în stare de ebrietate la volan va fi inițiată o cauză penală.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în Moldova: încă o persoană a murit. Bilanțul victimelor ajunge la 238

Un bărbat de 73 ani din municipiul Chişinău a decedat la Institutul de Medicină Urgentă …