Un bebeluș a decedat, iar alți cinci copii și doi adulți au ajuns la spital cu diferite traumatisme, în urma unui accident rutier care a avut loc duminică, în apropiere de satul Calfa, Anenii Noi. Potrivit poliției, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat pe acostament.

Potrivit unui comunicat al poliției, la volanul automobilului se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani. În mașină, pe lângă șofer, se mai aflau alte șapte persoane, printre care un adult și mai mulți minori cu vârste cuprinse între – 0 și 13 ani.

CORINA REPESCIUC, ofițer de presă IP Anenii Noi: „Ajungând în apropierea satului Calfa, la o cotitură, nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de transport, în rezultatul căruia, automobilul s-a inversat pe acostament. Copilul de 10 luni a decedat la spital, iar celelalte persoane s-au ales cu stare de șoc și leziuni corporale neînsemnate.”

Șoferul automobilului a fost supus testului de alcoolemie, care a arătat că tânărul nu a consumat alcool. Toate circumstanțele producerii accidentului vor fi stabilite de oamenii legii, care cercetează cazul.