Știrea zilei

Patru mașini au fost avariate în Capitală, în urma unui accident matinal | VIDEO Update

Au dat peste cap traficul. O mașină a poliției, un taxi și încă două automobile s-au ciocnit violet pe strada Mihai Viteazu din sectorul Buiucani al capitalei. Mai multe imagini de la fața locului au fost transmise redacției nostre de către martorii accidentului.

Din imaginile de la fața locului se vede că mai multe mașini s-au tamponat una în alta, iar unele chiar sunt grav avariate. Totodată, se mai vede că din cauza accidentului, traficul a fost dat peste cap, zeci de automobile stând în ambuteiaj.

Contactat de postul nostru de televiziune, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a declarat că la fața locului polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate un automobil de model Dacia ce aparține unui echipaj de poliție, un camion de model Mercedes, o Toyotă și Hyundai.

NATALIA STATI, ofițer de presă, Poliția Capitalei: „Polițiștii au constatat că automobilul de model Dacia era cu girofarul sonor inclus și se deplasa la o chemare, iar camionul de model Mercedes, fără ca să se asigure, nu a cedat trecerea automobilului de model Dacia. Ulterior, în urma impactului, Dacia a fost proiectată în automobilul Toyota și Hyundai care staționau în acel moment la semafor, la culoarea roșie.”

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă, iar șoferii urmează să scrie explicație cu privire la producerea accidentului. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă șase puncte de penalizare și 1500 de lei amendă.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Utilaje medicale, oferite de compania DFM doctorilor din Republica Moldova: Spitalul de Urgență apreciază înalt donația

Conducerea IMSP IMU adresează sincere mulțumiri Companiei ”DFM” S.R.L, personal dnei Nina Guranda, pentru donația …