23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

Accident grav la Ungheni. O fetiță a murit, alte trei persoane, în spital | VIDEO Update

O fetiță de 13 ani a murit, după ce mașina cu care se deplasa s-a izbit violent într-un copac. Potrivit poliției, la volanul automobilului care a derapat se afla un șofer în vârstă de 21 de ani, fără permis de conducere.

Tragedia a avut loc în localitatea Blîndești, din raionul Ungheni.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, poliția a stabilit că șoferul, locuitor al satului Sculeni, Ungheni, un tânăr de 21 de ani, a pierdut controlul asupra automobilului, a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac.

CRISTINA VICOL, ofițer de presă, IP Ungheni: „În urma producerii accidentului, o pasageră, în vârstă de 13 ani, din raionului Ungheni, care se afla pe bancheta din spate a decedat la fața locului, iar două persoane de gen feminin și una de gen masculin au fost transportate de urgență la Spitalul Raional Ungheni.”

Rezultatele testului alcoolscopic au arătat că tânărul nu era în stare de ebrietate.

Contactați de postul nostru de televiziune, reprezentanții spitalului raional Ungheni nu au dorit să ne comunice care este starea pacienților, spunându-ne că sunt date cu caracter personal.

Oamenii legii urmează să investigheze cazul și să se expună asupra circumstanțelor producerii accidentului fatal.

Amintim că la începutul lunii octombrie pe traseul Chișinău- Hâncești s-a produs un accident cu implicarea unui microbuz de rută și un automobil, în urma căruia un copil de 4 luni și-a pierdut viața. Pe data de 30 septembrie, în capitală, după ce un automobilul de model Porsche s-a izbit într-un troleibuz 2 persoane și-au pierdut viața.

Reamintim că șoferii care vor fi prinşi băuţi la volan sau cei care vor încălca constant regulamentul circulaţiei rutiere ar putea rămâne fără automobil. Este una din propunerile discutate la Consiliul Naţional pentru Securitatea circulaţiei rutiere, întrunit, ca urmare a numărului mare de accidente din ţară, din ultima perioadă.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Șofer din Chișinău, filmat cum voia să calce un pieton | VIDEO

O mașină a fost surprinsă cum încearca intenționat să lovească un pieton pe o stradă …