23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

Accident cutremurător la Căușeni. Trei persoane au murit | VIDEO UPDATE

Teribil accident la intrarea în orașul Căușeni. Trei oameni au decedat după ce două automobile s-au ciocnit violent. Potrivit primelor informații, cauza tragediei ar fi fost vizibilitatea redusă în trafic.

Tragedia s-a produs în această dimineață, în jurul orei 08:10, la intrarea în orașul Căușeni, dinspre satul Grigorievca. Două automobile de model Peugeot și Opel s-au tamponat frontal. În urma impactului, trei persoane au decedat. Este vorba de doi bărbați în vârstă de 19 și 32 ani, precum și o femeie de 27 ani.

Bărbatul de 32 de ani și femeia de 27 de ani se deplasau în automobilul de model Peugeot. În celălalt automobil se deplasau doi bărbați, tată și fiu. Fiul de 19 ani a decedat pe loc, iar tatăl este internat la acest moment, pentru îngrijri medicale. Cauza preliminară a producerii accidentului ar fi viteza în condiții de vizibilitate redusă.

Preliminar putem comunica că a fost exces de viteză și condițiile climaterice. Cazul se investighează, momentan s-au dispus mai multe expertize, a declarat CORINA REPEȘCIUC ofițer de presă, IP Căușeni.

Poliţia Națională atenționează despre faptul că traficul rutier pe drumurile naționale se desfăşoară cu dificultate în condiţii de ceaţă densă. Astfel, oaamenii legii recomandă participanților la trafic să adopte o conduită preventivă pe toată durata deplasării. Totodată, poliția avertizează pietonii, bicicliştii şi căruţaşii despre faptul că în condiții de ceață sunt mai greu vizibili în trafic, de aceea atenționează despre obligativitatea purtării îmbrăcămintei cu elemente fluorescent-reflectorizante.

Renumita bloggeriţă Ina Cujba sau Ina Coffeina, din filmuleţele proiectului ”Zâmbărele” a decedat în teribilul accident de la Căuşeni. Despre aceasta au anunţaţ prietenele ei, pe reţelele de socializare. Acestea au postat și secvențe video unde bloggerița apare în mai

Totodată, pe rețelele de socializare au apărut mai multe detalii unde se scrie că la volanul automobilului se afla fratele logodnicului Inei, care la fel a decedat. Oamenii legii cercetează

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

O nouă imagine a coronavirusului, publicată de cercetători

La microscop, punctele galbene reprezintă particulele virale iar albastrul este suprafaţa celulei, potrivit presei internaționale. …