Știrea zilei

Accident cu implicarea a trei automobile în Capitală. Două femei, rănite | FOTO

Un accident grav cu implicarea a trei automobile a avut loc azi dimineață în jurul orei 9:20 pe strada Socoleni din capitală. Potrivit fotografiilor plasate de către martori pe rețelele de socializare un Volkswagen și un Subaru au fost grav avariate, iar un Mercedes s-a ales doar cu câteva zgârieturi pe bara din față, scrie deschide.md.

Martorii susțin că la volanul unuia dintre automobile se afla o femeie care a provocat accidentul. Pe străzile din apropiere s-au format mai multe ambuteiaje, în timp ce poliția stabilește circumstanțele producerii accidentului.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că în accident au fost implicate trei automobile, iar în urma impactului două persoane au ajuns la spital.

„Este vorba despre un automobil de marca Subaru, un Volkswagen, dar și un Mercedes. Șoferița de la volanul automobilului Subaru, o tânără în vârstă de 29 de ani, dar și o pasageră din Volkswagen, o femeie în vârstă de 42 de ani au fost transportate la spital pentru a li se acorda ajutor medical. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat”, ne-a spus Stati.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Alte 82 de cazuri noi de infectare cu coronavirus și încă un deces în Moldova

Autoritățile din Moldova anunță 82 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus și un deces. …