Știrea zilei

A vrut să-și ucidă tatăl adoptiv pentru că s-a dezis de el după 12 ani | VIDEO

Au pătruns în domiciliu, l-au bătut, l-au urcat în portbagajul unui automobil și s-au pornit să-l omoare. Este fapta a doi tineri de 18 și 19 ani din raionul Cantemir, care au vrut sa-i pună capăt zilelor tatălui adoptiv al unuia dintre baieți, pentru că acesta s-a dezis de el la vârsta de 14 ani.

Unul dintre tineri a fost înfiat la vârsta de 2 ani de către familia bărbatului, peste 12 ani, aceștia s-au dezis de adopție. Ieri, fiul adoptiv împreună cu amicul său s-au întors acasă, din orașul Iargara, să se răzbune.

Indivizii au patruns în casa bătrânului de 70 de ani, l-au lovit cu pumnii și cu picioarele, după care l-au urcat într-un automobil și au plecat în direcția satului Borogani ca sa-l omoare. Făptașii, nu au ajuns însă la destinație. Pe drum, aceștia au comis un accident rutier, iar când au văzut ca de ei se apropie poliția, au luat-o la fuga, lăsând victima în portbagaj.


Potrivit poliției, agresorii au fost reținuți de polițiști la scurt timp. În cadrul percheziției corporale la fața locului, în buzunarul bănuitului în vârstă de 18 ani, a fost depistat un cuțit de vânătoare, iar în mijlocul de transport un hârleț și o lopată. În urma incidentului bătrânul a suferit leziuni corporale. Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 15 la 20 de ani de pușcarie.


  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Atenție, moldoveni! Alertă de călătorie în Spania în contextul unor proteste violente | VIDEO

Proteste violente în Barcelona. Zeci de mii de catalani au ieșit în stradă și au …