Știrea zilei

A fost lansată Linia Anticorupție la Calea Ferată din Moldova

Î.S. ,,Calea Ferată din Moldova” anunţă lansarea începând de astăzi, 10.03.2020, a liniei „Anticorupție„.

Declarînd drept obiective de bază ale întreprinderii sporirea calităţii serviciilor prestate şi asigurarea respectării legislaţiei în vigoare, se face apel atît către angajaţii CFM, cît şi, în general, către cetăţeni în vederea sesizării şi comunicării actelor de corupţie, trafic de influenţă şi protecţionism, comise de către angajaţii întreprinderii.

Linia unică „Anticorupție” este creată în scopul conlucrării mai eficiente cu cetăţenii şi societatea civilă, în scopul prevenirii cazurilor de abuz în serviciu, combaterii şi prevenirii corupţiei, furturilor, delapidărilor şi altor tipuri de fraudă.

Toate informațiile parvenite vor purta caracter confidențial. Acestea vor fi verificate și examinate cu întreprinderea măsurilor ce se impun. Adresările, care vor conține coordonatele solicitantului, vor fi examinate oficial în modul stabilit de legislația Republicii Moldova.

Nu vor fi examinate informațiile care nu vor conține fapte concrete, precum și informațiile cu caracter ofensator.

Cetăţenii pot apela în intervalul orelor 08.00 – 17.00 în zilele de luni-vineri la numerele de telefon (+373-22) -833-338, 069-555-655 (Viber, WhatsApp), sau scriindu-ne la adresa de e-mail anticoruptie@railway.md, toate mesajele urmînd să fie înregistrate 24 din 24 de ore.

Informaţia de contact poate fi găsită pe pagina WEB a întreprinderii cfm.md, inclusiv accesând simbolul Anticorupție.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Mai puține teste, mai puțin infectări: au fost confirmate 107 cazuri noi de infectare cu COVID-19, încă șase persoane au decedat | VIDEO

COVID-19 a mai luat viața a încă șase persoane. Este vorba de 4 bărbați și …