Știrea zilei

A devenit deja tradiție! Oficialii din Orhei au oferit oamenilor mărțișoare și dispoziție bună | VIDEO

Orheienii au început primăvara cu surprize. Conducerea municipiului Orhei a împărțit, în prima zi de primăvară, sute de mărțișoare oferindu-le, în același timp, motive pentru zâmbete și dispoziție bună. Gestul i-a emoționat pe locuitori, care au adus mulțumiri oficialilor.

În prima zi a primăverii, municipiul Orhei a fost împânzit cu mărțișoare. Autoritățile locale au dăruit câte un simbol al primăverii tuturor celor care le-au ieșit în cale și le-au urat prosperitate și căldură în suflete.

Locuitorii orașului au fost surprinși de gestul autorităților și nu au ezitat să le aducă mulțumiri, inclusiv partidului ”ȘOR”.

„Știți, mergând pe drum m-am bucurat. Nu toți pot să cumpere un mărțișor și noi spunem mulțumesc. Și le doresc la toți să fie pace, liniște și succes în tot ceea ce face partidul ”ȘOR”.”

„Îmi pare bine, sănătate le doresc, toate cele buni și mie mi-e plăcut, este un gest foarte frumos.”

„Foarte plăcut, foarte, noi suntem fericiți.”

Potrivit autorităților locale, acest gest frumos a fost organizat pentru a aduce zâmbete și fericire pe chipurile oamenilor.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei: „Este deja o tradiție în municipiul Orhei, noi în fiecare an cu echipa Partidului ”ȘOR” felicităm orășenii cu prima zi de primăvară, le urăm multă, multă sănătate. De altfel, asta vreau să o fac și pentru toți telespectatorii, toți cetățenii Republicii Moldova.”

DINU ȚURCANU, președintele raionului Orhei: „Am reușit sper eu, să facem o zi mai specială pentru locuitorii orașului Orhei și ai raionului Orhei prin a dărui aceste mărțișoare simbolice și pentru a le ura o primăvară cât mai frumoasă.”

Au primit în dar mărțișoare și locuitorii satelor unde primarii sunt membri ai Partidului ”ȘOR”. În total, din partea formațiunii au fost oferite cetățenilor peste 11 500 de „simboluri ale primăverii”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Avia Invest: Contractul de concesionare nu este reziliat și nici nu-l poate rezilia cineva | VIDEO

În pofida visurilor pe care le are Igor Dodon, “Avia Invest” va continua să construiască …