Știrea zilei

80% dintre locuitorii orașului Orhei l-au ales primar pe Pavel Verejanu | VIDEO

Victorie detașată pentru candidatul Partidului Politic ”ȘOR” la Orhei. Acesta a câștigat cursa pentru funcția de primar al municipiului, obținând tocmai 80% din voturile alegătorilor. Oamenii spun că, cel mai important lucru pe care îl așteaptă de la noul primar este ca acesta să continue proiectele lansate de Ilan Șor.

În ziua alegerilor, peste 12 mii de orheieni au venit la secțiile de votare. Această prezență masivă a permis alegerea primarului din primul tur. Potrivit locuitorilor orașului, era de așteptat un asemenea rezultat, dar și unul extrem de dorit.

Știți, dacă ar fi fost un alt rezultat, m-aș fi gândit că alegerile au fost falsificate. Eu nu cred că vreun locuitor al orașului nostru, știind câ te lucruri au fost făcute, ar fi putut să aleagă pe altcineva. 
Ilan Șor a făcut o muncă imensă în acești 4 ani. A reparat toate drumurile, a făcut ordine, a dat bani pentru nașterea copiilor. Ar fi fost o trădare dacă Orheiul ar fi votat pentru altcineva.
Era de așteptat, pentru că la noi este foarte frumos. Nu a mai fost așa vreodată, iar oamenii sunt mulțumiți.
Verejanu cred că este un om bun și va face lucruri corecte, ca și Ilan Șor până la dânsul.

Cea mai mare rugăminte a orheienilor, este ca noul primar să continue toate proiectele inițiate de Ilan Șor și partidul politic pe care îl reprezintă.

Îmi doresc ca să nu se facă mai puțin decât a fost făcut până acum. Consider că toate proiectele sunt realizabile, pentru că tot ce a promis oamenilor, a dus la bun sfârșit.
În decurs de 28 de ani de când trăim în această țară, nu am văzut ca vreun alt primar din toate regiunile țării să facă ce s-a făcut la noi. În decurs de 4 ani, un partid politic tânăr a făcut totul. 
Eu vreau să mă adresez președintelui țării, ca în primul rând, să îl lase în pace pe Ilan Șor. În al doilea rând, să revină înapoi și să lucreze mai departe, pentru că nimeni nu poate demonstra că el ar fi furat ceva. Știț i, așa e în politică. Dar omul a demonstrat că, într-adevăr, este un gospodar al acestui oraș, un adevărat primar și noi îl așteptăm. Mă bucur că a câștigat partid ul său, oamenii lui și să dea Domnul ca așa să fie și mai departe.

Reamintim că Pavel Verejanu, candidatul din partea Partidului Politic ”ȘOR” a câștigat alegerile la postul de primar în Orhei, obținând peste 9500 de voturi.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Mai mulți consilieri din Șoldănești aderă la „Pro Moldova”

Un grup de consilieri din raionul Șoldănești au anunțat că părăsesc Partidul Democrat și aderă …