Știrea zilei

551 de decese provocate de COVID-19 în R. Moldova. A fost amenajat un spațiu special pentru cazarea polițiștilor infectați | VIDEO

Încă două persoane au pierdut lupta cu virusul COVID-19. Este vorba despre două femei de 51 și, respectiv, 64 de ani. Astfel, numărul total al deceselor a ajuns la 551.

Totodată, 453 de pacienți sunt în stare gravă, dintre care 31 sunt conectați la aparate de respirație asistată, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. În total, aproape 16 mii 900 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost înregistrate până la ora actuală în Republica Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană.

De asemenea, 2429 de angajați ai sistemului de sănătate s-au infectat cu virusul periculos. Alte 162 de cazuri active de COVID-19 sunt înregistrate printre angajații Ministerului Afacerilor Interne. În context, instituția a amenajat un spațiu special pentru cazarea angajaților cu forme ușoare de COVID-19. Edificiul oferit de Biroul Migrație și Azil al MAI, are o capacitate de 28 locuri de cazare și este dotat cu toate echipamentele necesare. Potrivit responsabililor de la MAI, izolarea în acest centru va reduce contactul celor infectați cu membrii familiilor și va exclude riscul de răspândire a infecției.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Certificatul medical nu este necesar la admiterea în instituțiile de învățământ

Certificatul medical nu se regăsește în lista actelor necesare pentru dosarul de admitere. Despre această …