Știrea zilei

300 de șoferi au fost trași pe dreapta în această noapte, iar 75 dintre ei – sancționați. Ce încălcări au depistat ofițerii de poliție

300 de șoferi au fost trași pe dreapta noaptea trecută de către ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP. În rezultat, oamenii legii au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale și peste 200 de puncte de penalizare, scrie unimedia.info.

Din numărul total de încălcări documentate s-a stabilit că:

35 de șoferi au depășit limita de viteză admisă; 6 conducători auto exploatau vehiculele cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcție; 5 au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor; 2 cetățeni se aflau la volanul mașinii fără a deține permis de conducere, iar 3 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

Alții 75 de conducători auto au fost depistați de inspectorii de patrulare cu abateri de la RCR înregistrate de camerele video. Toți au primit citații de prezentare la Secția monitorizare și documentare a traficului rutiere (SMDTR) pentru înlăturarea încălcărilor comise.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni pentru a se testa la COVID-19 | VIDEO

Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni. În fiecare zi, …