Știrea zilei

Partidul Politic ȘOR și-a prezentat candidatul pentru alegerile locale la primăria capitalei

Partidul Politic ȘOR și-a prezentat candidatul pentru alegerile locale la primăria capitalei. Este vorba de Valeri Klimenco, președintele de onoare al formațiunii și fost consilier în CMC. Acesta a fost prezentat de liderul partidului Ilan Șor. Într-o intervenție video, deputȘor și-a exprimat încrederea că actualul candidat este pregătit și destul de puternic pentru a face față problemelor cu care se confruntă în prezent Chișinăul.

În discursul său, președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, susține că a venit timpul ca cei care nu au făcut nimic pentru Chișinău să plece și să ofere posibilitatea celor care știu cum să dezvolte și să modernizeze municipiul Chișinăul, implementând proiecte concrete.

În goana după putere, politicienii au adus capitala într-un hal fără de hal. Vorbim despre mirosul, dar mai bine-zis, despre putoarea care a învăluit capitala. Așa duhoare poate fi doar la groapa de gunoi. Anume în această groapă ne-au împins acei oameni care iarăși candidează. Pe de altă parte, ca fost primar al Orheiului, sunt plăcut impresionat atunci când locuitorii din Chișinău intră în Orhei și văd că se poate de construit repede drumuri, că pot fi restautare parcurile, că se pot deschide parcuri de distracții pentru copii gratuite, că poate exista transport nou.

Ilan Șor a anunțat că președintele de onoare al formațiunii sale, Valeri Klimenko, este candidatul Partidului ”ȘOR”, la Primăria Chișinău.

Sunt convins că, grație susținerii Partidului ȘOR, vom reuși împreună să construim o capitală nouă, să renovăm tot ce a fost distrus. Vom reuși să modernizăm capitala așa cum merită să fie. Vom reuși împreună să reconstruim Chișinăul unde fiecare locuitor va fi mândru să trăiască. Trebuie să spunem nu oamenilor care niciodată nu au făcut nimic și să spunem Da echipei care a demonstrat rezultate. Vă promit că, susținându-l pe Valeri Klimenco, mă veți susține pe mine și veți oferi posibilitate echipei noastre posibilitatea să transforme Chișinăul în cea mai bună capitală din fosta URSS. 

La rândul său, Valeri Klimenco spune de ce orașul a degradat atât de mult.

Pe parcursul a 28 de ani, administrația municipală ne-a mințit, pe noi chișinăuienii. 15.56.13 MUSCĂ 16.48.03 Promit chișinăuienilor să devin un manager de succes care să se întoarcă cu fața la problemele orașului și să-mi răsuflec mânicile pentru a rezolva toate probleme locuitorilor și a orașului. 

Klimenco promite să implementeze bunele practici care au stat la baza dezvoltării municipiului Orhei. Printre acestea sunt reparația drumurilor, dezvoltarea infrastructurii și alimentația copiilor.

 A venit timpul ca, revoluția în infrastructura din Orhei s-o implementăm în capitală. Eu și echipa mea cunoaștem cum să dublăm bugetul orașului, fără să majorăm taxele pentru locuitori. Noi știm cum să micșorăm taxele pentru întreținere, cum să schimbăm infrastructura transportului, cum să amenajăm zonele de agrement, cum să atragem în capitală investiții sociale și economice, iar asta înseamnă noi locuri de muncă. Toate acestea noi le-am făcut la Orhei. În Orhei, copii cu mănâncă pește cu viermi și nu au pe masă cartofi pe care nu-i mănâncă nici porcii. Acolo, copiii sunt alimentați cu mâncare de restaurant. 

Valeri Klimenco s-a născut în regiunea Ural, din Federația Rusă, însă este stabilit la Chișinău de mulți ani. El este președintele Congresului Comunităților Ruse din Moldova. Până în anul 2011 a fost ales local în Consiliul municipal Chișinău. Amintim că Partidul Politic ”ȘOR” și-a prezentat deja candidatul pentru funcția de primar al municipiului Orhei. Acesta este Pavel Verejanu, președinte al fracțiunii „Pentru Orhei” în consiliul municipal.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Coronavirusul a furat încă două vieți. Doi bărbați din Ialoveni și Drochia au decedat

În Republica Moldova au fost înregistrate încă două decese în rândul pacienților infectați cu noul …