Știrea zilei

Meciul anului pentru FC Milsami Orhei: Vor da piept cu bucureștenii de la FCSB | VIDEO

Meciul anului pentru FC Milsami Orhei. Astăzi, începând cu ora 20, pe stadionul din Orhei, ”Vulturii Roșuii” vor da piept cu bucureștenii de la FCSB, în cel de-al doilea meci al primului tur de calificare în grupele Europe League. În primă manșă, băieții noștri au pierdut cu scorul de 2 la 0, iar în această seară, după cum spune antrenorul Veaceslav Rusnac – ” FC Milsami Orhei este în formă și gata de luptă”.

Chiar dacă încep de la scorul de 2 – 0, pentru cei de la FCSB, meciul retur cu ”Vulturii Roșii” nu este deloc o formalitate. Steliștii, au venit la Orhei fără 7 jucători, care sunt suspendați sau accidentați. Printre aceștia se numără cel mai bun marcator al echipei din sezonul trecut – francezul Harlem Gnohere, sârbul Marko Momcilovici, dar şi Mihai Bălaşa cu Lucian Filip. Antrenorul bucureștenilor, Bogdan Andone spune că nu-și pot permite luxul de a face un meci prost și vor da tot ce pot.

BOGDAN ANDONE, antrenor FCSB: „Pentru noi cel mai important e grupul, cei mai importanți sunt jucătorii care sunt apţi. Sunt jucătorii de bază la momentul de faţă. Jucătorii accidentaţi – sperăm să revină cât mai repede, la fel, jucătorii suspendaţi, care să intre din etapa următoare.”

Și pentru jucătorii FCSU-ului meciul de astăzi este unul foarte important, mai ales că unii joacă pentru prima dată în cupele europene.

IULIAN CRISTEA, fundaş FCSB: „E pentru prima dată când joc în Europa. Aştept să ne calificăm, să trecem fiecare tur, luăm fiecare meci în parte şi sperăm să ajungem în grupe.”

De cealaltă parte, Veaceslav Rusnac antrenorul ”Vulturilor Roșii” spune că în meciul tur, chiar dacă a pierdut, echipa a făcut un meci frumos, și-au blocat foarte bine adversarii și chiar a avut câteva ocazii importante. Rusnac a mai adăugat că acasă băieții vor da tot ce pot, iar cu ajutorul fanilor vor prinde la curaj, ceea ce le-a lipsit în primul meci.

VEACESLAV RUSNAC, antrenor Milsami Orhei: „Un plus este că a trecut un timp oarecare, ne-am odihnit și suntem mai bine pregătiți fizic acum. Obiectivul nostru este să ne facem datoria până la urmă, pentru că n-am ce le reproșa băieților, pentru ceea ce au jucat în România.”

VICTOR STÂNĂ, mijlocaș al echipei Milsami Orhei: „De aceea pentru noi este o șansă foarte mare să vedem potențialul nostru cu echipe mult mai puternice de cât noi și de aceea este ceva plăcut să jucăm cu asemenea echipe.”

Meciul dintre FC Milsami Orhei și FCSB București se va disputa astăzi pe stadionul din Orhei, cu începere de la ora 20:00.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Oficial: Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate din cauza pandemiei de coronavirus

Shinzo Abe, primul ministru al Japoniei, și Thomas Bach, șeful Comitetului Internațional Olimpic, au ajuns …